Renault toimittaa moottorit ensi kaudella Red Bullille ja McLarenille. Red Bull on osoittanut, että kilpailupäivinä Renaultin valmistama moottoriyksikkö kestää vertailun Ferrarin ja Mercedeksen moottoreiden kanssa.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner huomauttaa, että suurin yksittäinen ero moottoriyksiköiden välillä tulee ilmi aika-ajoissa.

– Ongelmamme aika-ajoissa on se, että moottoristamme ei löydy saman tasoista voimaa tuottavaa elementtiä kuin kärkitalleilla. Malesiassa näimme, että emme olleet yhdessäkään mutkassa kärkitalleja hitaampia. Erot syntyivät suorilla, Horner sanoi Autosportin mukaan.

Renault-pomo Cyril Abitebeoul tunnistaa Hornerin mainitseman ongelman ja vakuuttaa, että asian eteen tehdään hartiavoimin töitä.

– Meiltä puuttuu tietty taianomaisuus aika-ajoissa mutta teemme tällä hetkellä kovasti töitä, jotta ongelma korjaantuu ensi kaudelle.

– Moottorimme suorituskyky tulee parantumaan asteittain ensi kaudelle, ei pelkästään aika-ajoja ajatellen, vaan myös luotettavuus ja suorituskyky huomioiden. Olen luottavainen sen suhteen, että ensi kaudella moottorimme on äärimmäisen kilpailukykyinen.