Talousvaikeuksiin ajautunut F1-talli Lotus on jo pitkään yhdistetty myyntihuhuissa ranskalaismerkki Renault’in. Sidos on ymmärrettävä, sillä ennen Lotus-aikoja Renault toimi samana organisaationsa omana tehdastiiminään F1-sarjassa 2002-2009.

Vihreää valoa myynnille näytetään myös tallin sisältä. Lotuksen apulaistallipäällikkö Federico Gastaldi näkisi yhdistymisen loistavana asiana.

– Kuten toistelin jo viime vuonna, kun meillä oli Renault’n kanssa vaikeaa, kaikki on kiinni Renault’sta itsestään. Se on monikansallinen yhtiö täynnä moottoriurheiluhistoriaa, ja se on saavuttanut loistavia asioita myös formula ykkösissä, Gastaldi toteaa motorsport.comin mukaan.

– Mercedes on tällä hetkellä tehnyt vastustajiaan parempaa jälkeä, mutta olen varma, että jos Renault päättää liittyä meihin, heillä on oikeat ihmiset kasassa jotta he voivat palata huipulle. Heidän täytyy vain painaa nappulaa, ja asiat toteutuvat. He tulevat palaamaan takaisin huipulle, joko meidän kanssa tai ilman, Gastaldi vannoo.