Ferrari-kuljettaja Charles Leclerc koki hiljattain ikimuistoisen päivän Yas Marinan moottoriradalla Abu Dhabissa.

Monacolainen pääsi kokeilemaan lajilegenda Michael Schumacherin kauden 2003 Ferrari-autoa, eikä Leclerc juurikaan vaikuttanut säästelevänsä hänen sosiaalisessa mediassa julkaistun videonsa perusteella.

Leclercin alla oli tarkemmin mainittuna Ferrari F2003-GA -kilpuri, jolla ajettiin kaudella 2003 yhteensä kaksitoista osakilpailua, ennen kuin italialaistalli vaihtoi auton kehitysversiota kauden neljään viimeiseen kilpailuun. 12:ssa kilpailussa autolla napattiin viisi paalupaikkaa, seitsemän voittoa sekä yhteensä 13 palkintopallisijoitusta Rubens Barrichellon säestämänä. Italialaistalli voitti lopulta myös kauden 2003 valmistajien mestaruuden.

Suomalaisittain pitkän linjan fanit saattavat muistaa kyseisen kauden pettymyksen katkerana kalkkina, sillä McLarenilla tuolloin ajanut Kimi Räikkönen hävisi mestaruuden Schumacherille vain kahden pisteen turvin.

Leclerc pääsi näin ollen revittämään autolla, joka oli suuri tekijä Schumacherin matkalla hänen uransa kuudenteen maailmanmestaruuteensa. Saksalaislegenda nappasi lopulta myös seuraavalla kaudella ennätyksellisen seitsemännen tittelinsä, ja samaan on yltänyt vain Mercedeksellä tätä nykyä kaasutteleva Lewis Hamilton.

Nostalgiapläjäyksen sekä V10-moottorin ulvonnan sisältämän onboard-videon Leclercin ajamisesta näet alta.

Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.