Perjantain raporttien mukaan Nico Rosberg on saanut porttikiellon kaksi viikkoa sitten ajettuun Monacon osakilpailuun. Lähteiden mukaan Rosberg yritti päästä varikkoalueelle ilman todistusta koronarokotteesta.

Nyt Rosbergin tiedottaja kuitenkin haluaa selventää viikonlopun tapahtumia. On totta, että Rosberg ei ole ottanut koronarokotetta, mutta porttikieltoa saksalainen ei ole saanut. Edustajan mukaan Rosberg ei edes yrittänyt päästä varikkoaluelle.

– Nico Rosberg toipuu tällä hetkellä koronavirustartunnasta. Hän ei ole ottanut koronarokotetta henkilökohtaisen lääkärinsä ohjeistuksen takia, Rosbergin edustaja kommentoi PlanetF1-sivustolle.

– Hän ei ole kuitenkaan saanut porttikieltoa Monacon varikolla, se ei ole totta. Hän ei koskaan yrittänyt päästä sisään varikkoalueelle.

Rosberg on toiminut viime vuosina F1-asiantuntijana Sky Sportsille.