Toronto Star Wheelsin arvostettu toimittaja Norris McDonald ehti twiittaamaan Williamsin-kuski Nicholas Latifin potkuista tallistaan. McDonald povaili twiitissään rajua oikeustaistelua Williamsin ja Latifin välille.

– Toronton Nick Latifi on saanut potkut Williamsilta. Kaksi asiaa: Williamsilla on parempi olla paljon rahaa, sillä tästä tulee helvetinmoinen oikeusjuttu, ja hänen korvaajansa Nyck de Vriesin on parempi ajaa tuolla kämäsellä autolla hyvin, mitä kyllä epäilen, McDonald twiittasi.

Pari tuntia twiitin kirjoittamisen jälkeen McDonald palasi asiaan ja pahoitteli virheellisen tiedon levittämistä.

– Oikaisu: Nick Latifi jatkaa Williamsilla. Tänään saamani tieto oli virheellinen. Vaikka kokemusta on, tärkeää on muistaa yksi asia: on hyvä uutisoida ensimmäisenä, mutta uutisoi oikein. Pahoittelut Nick Latifille.

McDonald on ensimmäinen toimittaja, joka on valittu Kanadassa moottoriurheilun Hall of Fameen.