Singapore saattaa asettua ehdokkaaksi tarjoamaan F1-sarjalle korvaavan kilpailun aiemmin perutun Venäjän GP:n tilalle, uutisoi RacingNews356.com.

Näin ollen Singaporessa ajettaisiin mahdollisesti tuplakisat peräkkäisinä viikonloppuina, jotta F1-sarjan ennätyksellinen 23 kilpailun kausi saataisiin maaliin. Venäjän piti aiemmin olla osa kolmena perättäisenä viikonloppuna ajettavia kisoja Singaporen ja Japanin kanssa, mutta surullisen kuuluisat sotatoimet Ukrainaa vastaan peruivat tapahtuman.

Uutisessa kerrotaan, että yleensä iltakilpailuna järjestettävän Singaporen GP:n ensimmäinen startti tapahtuisi jo iltapäivällä ja jälkimmäinen puolestaan normaaliiin tapaan paikallista aikaa klo 20:00.

Tuplakisat Singaporessa ei aiheuttaisi järjestäjillekään ylimääräistä päänvaivaa, sillä alueen kerrotaan olleen jo muutenkin hyvissä ajoin valmis kisaamiseen. Tämä vaihtoehto helpottaisi myös tallien tiukkaa aikataulua logistiikan suhteen.

Marina Bayn katuradalla kilpailtiin viimeksi kaudella 2019, sillä tapahtuma peruttiin kahtena edellisenä vuotena koronaviruksen takia.