BonusFinder-sivusto julkisti F1-sarjan 10 parhaiten tienaavaa kuljettajaa tulevalla kaudella. Kyseessä on kuskien sopimukset tallien kanssa, joten sponsorituloa ei listauksessa ole otettu huomioon.

Listan kärjessä komeilevat viime kauden mestaruuskandidaatit Max Verstappen sekä Lewis Hamilton. Hallitseva maailmanmestari tienaa tällä kaudella saman 40 miljoonaa dollaria, kuin Hamilton. Brittikuljettaja otti palkanalennuksen viime kaudella solmiessaan jatkosopimuksen Mercedeksen kanssa.

Kolmantena listalta löytyy kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso. F1-sarjaan viime kaudeksi palannut espanjalainen tienaa 20 miljoonaa dollaria tällä kaudella. Viisi miljoonaa Alonson perässä tulevat entiset tallitoverukset Sebastian Vettel sekä Daniel Ricciardo. Kaksikon tilille kilahtaa noin 15 miljoonaa dollaria.

Ferrarin tähtinuorukainen Charles Leclerc tienaa 12 miljoonaa. Hänen perässään tulee Alfa Romeolle siirtynyt Valtteri Bottas. Suomalaiskuljettaja tienaa lähes saman verran kuin Mercedeksellä, eli 10 miljoonaa dollaria kaudessa.

Suomalaisen kanssa tasoissa ovat Aston Martinin Lance Stroll sekä MM-sarjan viidenneksi viime kaudella sijoittunut Carlos Sainz. Kärkikymmenikön täydentää Red Bullin Sergio Perez kahdeksalla miljoonalla dollarilla.

Listalta puuttuu mielenkiintoisia nimiä. Huippulupaukset George Russell sekä Lando Norris eivät mahdu kärkikymmenikköön, vaikka briteille sorvattiin vasta uudet sopimukset.