Formula 1:n toimitusjohtaja Stefano Domenicalin mukaan hän aikoo ottaa kuljettajien sekä Netflixin tuotantoryhmän kanssa puheeksi Drive to Survive -sarjan.

Useat kuljettajat, kuten maailmanmestari Max Verstappen ja McLarenin Lando Norris, kritisoivat Netflix-sarjaa väärän kuvan antamisesta ja ylidramatisoinnista. Sarjan jokaisella tuotantokaudella esitetään yhden F1-kauden tapahtumat.

– Täytyy ymmärtää, että dramatisointi on osa kiinnostuksen herättämistä, mutta siellä on teemoja, joita on harkittava uudelleen, Domenicali lähetti terveisiä sarjan tekijöille italialaislehti La Gazzetta dello Sportin haastattelussa.

– Jos kuljettaja ei halua osallistua sarjaan, koska hän ei pidä tavasta, jolla hänet tuodaan esiin, asiasta on keskusteltava.

– Netflixin tuotantoryhmä käy nykyäänkin jo keskusteluita tallien kanssa, mutta kulttuuriero näkyy. Jos Yhdysvaltain markkinoilla haluaa olla esillä, on puhuttava heidän tyylillään. Se ei kuitenkaan saa tarkoittaa meidän (F1:n) suututtamista, Domenicali linjaa.