F1-sarjan rengastuottaja Pirelli on huolissaan tallien renkaiden kestosta Abu Dhabin osakilpailussa. Italialaisvalmistajan pomo Mario Isola varoittelee Qatarin GP:ssä nähdyistä rengasrikoista.

Isolan mukaan samnlaisia äkillisä rengasrikkoja voidaan odottaa myös päätös GP:ssä. Eniten italialaista huolestuttaa radan uusien mutkien korkeat kanttikivet.

– Kanttikivet ovat todella samanlaisia Qatarin kanssa. Ne ovat aggressiivisia erityisesti mutkissa viisi ja yhdeksän. Olen varma, että ainakin aika-ajoissa kuljettajat käyttävät paljon kanttareita, ehkä myös kisassa. Tämä on elementti, joka meidän täytyy ottaa huomioon, Isola kommentoi Motorsport.comille.

Olosuhteet eivät ole kuitenkaan identtiset, sillä vauhti kyseisissä mutkissa ei ole sama verrattuna Qatariin. Isola aikoo kuitenkin käydä keskusteluja asiasta kilpailujohtaja Michael Masin kanssa.

Qatarin GP:ssä nähtiin usea rengasrikko, joista yksi tuli Valtteri Bottakselle. Suomalaiskuljettajan renkaat kestivät noin 30 kierrosta ennen kuin vasen eturengas tuhoutui.