Viime kuussa McLarenin IncyCar-testejä ajanut Nico Hülkenberg on päättänyt olla osallistumatta tulevaan IndyCar-kauteen. Saksalaiskuljettaja julkisti tiedotteen asiasta sosiaalisessa mediassa.

– Nopea päivity tilanteeseeni: Oli todella jännittävää päästä testaamaan Indycaria kaksi viikkoa sitten ja haluan kiittää Arrow McLarenia mahdollisuudesta. Olen kuitenkin päättänyt henkilökohtaisesta syystä olla osallistumatta tulevaan Indycar-kauteen. Kerron teille lisää myöhemmin, saksalainen twiittasi.

Juuri perheen perustanut saksalainen olisi ollut valmis muuttamaan perheensä kanssa Pohjois-Amerikkaan. Saksalainen ei kuitenkaan olet mahdollisuutta palata F1-sarjaan. Aiemmin tällä kaudella Hülkenberg tiedosti, että polku takaisin kuninkuusluokkaan on tukossa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.