Perjantain toiset vapaat harjoitukset on saatu päätökseen Portimaon radalla Portugalissa. Harjoituksen alku venähti kymmenellä minuutilla hieman irronneen viemärinkannen takia.

Session nopein oli Mercedeksen Lewis Hamilton. Brittikuljettajan lähin mestaruushaastaja, Red Bullin Max Verstappen oli toinen jäätyään Hamiltonille noin puolitoista kymmenystä.

Kolmanneksi ehti Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas, jolla oli eroa kärkeen hieman yli kolme sekunnin kymmenystä. Neljänneksi sijoittui Ferrarin Carlos Sainz, joka ei parhaalla noteerauksellaan jäänyt juurikaan Bottaksen ajasta.

Alpine-tallin kuljettajat esittivät vahvaa vauhtia, kun Fernando Alonso sekä Esteban Ocon valtasivat sijat viisi ja kuusi.

Seitsemäs oli Ferrarin toinen kuljettaja Charles Leclerc ja kahdeksanneksi vahvinta vauhtia piti McLarenin aussikuljettaja Daniel Ricciardo. Aston Martinin Lance Stroll oli yhdeksäs ja kymmenen kärjen täytti heikon kierroksen aikaan saanut Red Bullin Sergio Perez.

F1-sarjan toinen suomalaiskuljettaja Kimi Räikkönen oli Alfa Romeollaan toisen harjoituksen 16. nopein. ”Jäämies” jäi parhaimmalla ajallaan kärkimies Hamiltonista +1,388 sekuntia.

Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.

Formula 1

@F1
A strong session for @LewisHamilton 💪

With @Max33Verstappen only 0.143 off 👀

#PortugueseGP 🇵🇹 #F1

Viikonloppu jatkuu lauantaina kolmansilla harjoituksilla, jotka käynnistyvät Suomen aikaa klo 13:55. Koko viikonlopun aikataulun ja lähetysajat näet tästä!