Yhteen F1-sarjan hurjimpiin kolareihin osalliseksi joutunut Romain Grosjean ei ole vielä päättänyt, milloin ranskalainen aikoo palata takaisin kilparadoille. Pahoista palovammoista käsiinsä kärsinyt Grosjean on joutunut muokkaamaan elämäänsä tapahtuman jälkeen.

– Se koko tapahtuma mullisti elämäni. Nyt en voi mennä edes supermarketteihin, Grosjean naureskeli L’Equipen haastattelussa.

– Seuraajamääräni nousivat rutkasti, eivätkä vihaajatkaan enää pommita minua viesteillään.

Useat lähteet yhdistivät Grosejania IndyCar-sarjaan, mutta ranskalainen kieltää väitteet.

– Olen nyt toitottanut itselleni kuukauden päivät, että minun ei tarvitse ajaa tällä kaudella. Esimerkiksi Indycaria en ikinä ajaisi. En vain pidä ovaaliradoista. En vaikka kyseessä olisi Indy 500 – ainakaan vielä.

– Ennen vahinkoani olisin ehkä voinut, mutta nyt joudun miettimään asioita tarkemmin, Grosjean paljastaa.