Kaksi vuotta sitten Netflixissä ensiesityksensä saanut F1-sarja ”Drive to Survive” toi moottoriurheilun kuningaslajin lähemmäs katsojia kuin koskaan ennen. Vaikka sarja on kerännyt paljon kehuja, on sille löytynyt myös omat kriitikkonsa.

Tuorein piikittely tuli Red Bull -kuljettaja Max Verstappenin toimesta. Hollantilaisen mielestä sarja suurentelee sekä manipuloi tapahtumia kehittääkseen tapahtumia. Lisäksi Verstappenin on vaikea innostua sarjasta, missä hän on mukana.

– Pidän esimerkiksi ” The Last Dancesta”. Pystyn kiinnostumaan urheilusarjasta jos en ole itse siinä mukana. Se ei silti vähennä sarjan laatua, minä en vain välitä siitä, Verstappen selittää Gp Blogin mukaan.

– En pidä Drive to Survivestä, minusta suuri osa sarjasta on valetta. Tiedän mitä keskusteluja olen käynyt insinöörieni kanssa milloinkin ja he saattavat vaihtaa kontekstia ja kisaviikonloppua täysin.

– He lisäävät sillä jännitystä, mutta minusta noin ei pitäisi tehdä. Sillä haetaan halpoja säväytyksiä.