Motorsport-sivusto kertoo Red Bull -johtaja Helmut Markon tavanneen venäläismiljardööri Dmitri Mazepinin ja Hitech-tallin tallipomon Oliver Oakesin kanssa Venäjän GP:ssä vajaat pari viikkoa sitten.

Markon ja Oakesin tapaamisen epäiltiin aluksi liittyvän Hitechin F3-kuljettajiin Liam Lawsoniin ja Dennis Haugeriin, jotka kuuluvat myös Red Bullin junioriohjelmaan.

Hitechin taloudellisen tukijan Mazepinin paikallaolo on herättänyt kuitenkin epäilyksiä siitä, että tapaaminen olisi saattanut koskea miljardöörin pojan, Nikita Mazepinin, mahdollista siirtymistä Red Bull -leiriin.

Nikita Mazepin ajaa puolestaan Hitechin riveissä tällä hetkellä Formula 2 -sarjaa. MM-sarjassa venäläinen on kuudentena kahdella voitolla.

GP Blogin mukaan tapaamisessa olisi ollut kyse siitä, että Red Bull olisi valmis mahdollisesti ottamaan vastaan Dmitri Mazepinilta taloudellista tukea ja tarjoamaan vastineeksi paikkaa tämän pojalle Alpha Taurilta.

Dmitri Mazepinin on huhuttu haluavan ostaa itselleen oman F1-tallin jo pidemmän aikaa. Huhuissa on pyörinyt Williams ja Force India. Viimeisimpänä mukaan on noussut amerikkalaistalli Haas.

Lähteet: Motorsport, GP Blog