Williams-pomon toimet lytättiin tylysti – ”Tallin henki katosi jo viisi vuotta sitten”

© Kuva: Getty Images

F1-toimittaja Joe Sawardin mielestä Williamsin viime vuosien vaikeudet olivat enimmäkseen apulaistallipäällikön Claire Williamsin syytä.

Entisen kestomenestyjän ja yhden kuninkuusluokan ikonimmista yksityistalleista viime vuodet ovat olleet äärimmäisen vaikeita.

Tulokset ovat olleet surkeita ja auto on ollut onneton. Kummankin taustalla ovat olleet Williamsin karmeat talousvaikeudet.

Sir Frank Williamsin perustama klassikkobrändi sai vihdoin kaipaamansa pelastuksen amerikkalaisen sijoitusyhtiön Dorilton Capitalin ostettua tallin pois Williamsin perheen käsistä. Samalla Frank ja Claire erosivat tehtävistään.

Sawardin mukaan heikosta menestyksestä ei voi syyttää vain rahaongelmia. Williams tuhosi brittikonkarin mielestä itsensä huonolla johtamisella.

– Williamsin perhe lähtee, mutta ollakseni rehellinen Williamsin henki katosi jo kauan aikaa sitten. Sanoisin viisi vuotta sitten. Talli nousi niin suureksi Frank Williamsin, Virgnia Williamsin ja Patrick Headin ansiosta. En sano Clairen tehneen kaiken väärin, mutta hän teki paljon vääriä päätöksiä, formulajournalisti tylytti Missed Apex -podcastissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.