Kuusinkertainen F1-mestari Lewis Hamilton myönsi levyttäneensä jo kahden vuoden ajan musiikkia salaisella nimellä ”XNDA”.

Monipuolisista harrastuksistaan ja mielenkiinnon kohteistaan tunnettu Hamilton on kokeillut vuosien varrella kaikenlaista muodin ja viihdeteollisuuden aloilla.

Kaksi vuotta sitten yksi maailman kuuluisimmista pop-artisteista Christina Aguilera julkaisi kappaleen nimeltä ”Pipe”, jossa oli mukana vieraileva esiintyjä XNDA.

Moni F1-fani hämmästyi vierailijan äänen kuulostettua epäilyttävän paljon hallitsevalta formula ykkösten maailmanmestarilta Hamiltonilta.

Huolimatta kovasta somenosteesta englantilaistähti ei vahvistanut itse pitkään aikaan huhuja salaisesta henkilöllisyydestään. Nyt mies kuitenkin myönsi lopulta asian todeksi.

– Haluan sanoa, että XNDA on minä. Tämä äärimmäisen kaunis ja lahjakas ihminen tavoitteli minua esiintymään hänen levyllään. Hämmästyin asiasta ja tartuin heti tilaisuuteen. Minulla oli kaksi tuntia aikaa kirjoittaa lyhyt säkeistö ja nauhoittaa se, brittikuski paljasti.

– Tavoitteena oli julkaista kappale eri nimellä, jotta se voisi tulla ensin ulos ennen kuin kaikki tietäisivät sen olleen minä. Ujostelin kuitenkin myöntää sen olleen minä. En tiedä miksi, ehkä epävarmuuden, pelon ja liian miettimisen vuoksi. Monet voivat varmasti samaistua tähän, Hamilton taustoitti.