Nuorten kuskien ohjelmasta hölmöilyjensä vuoksi potkut saanut Dan Ticktum on yhä pahoillaan kohtalostaan.

20-vuotias brittikuski nousi otsikoihin vuonna 2015 ohitettuaan turva-auton ja törmättyään tahallaan vastustajaansa pikkuformuloissa.

Ticktum sai kahden vuoden kilpailukiellon kaikkeen moottoriurheiluun. Vaikka kuskilupaukselle annettiinkin vielä muutamia näytön paikkoja muun muassa Japanin Super Formula -sarjassa, sai hän lopulta potkut Red Bullilta toissa vuonna.

Englantilaiselle ei jäänyt Red Bullin toimista kovinkaan ruusuisia muistoja. Ticktum myöntää olevansa katkera lähtöpasseistaan.

– Ei ole väliä, onko kyseessä kuu vai Japani. Minusta tuntui, ettei tallilla ollut juurikaan luottamusta minuun. Sanotaan näin. Sellaista se kuitenkin on, kuskikyky marmatti Motorsport.com-sivuston haastattelussa.

– Nyt kaikki on kuitenkin tehty ja olen oppinut siitä paljon. Ihmiset tulevat kysymään, olenko yhä näreissään potkuistani. Kyllä, tietenkin olen. Olen kuitenkin nyt todella hyvässä asemassa, Ticktum sanoi.