Mercedeksen tähtipilotti Lewis Hamilton ihmetteli, kuinka sulavalta Ferrarien kyyti näytti Circuit of the Americasin radalla TV-lähetyksen ohjaamokuvista katseltuna.

Yhdysvaltain GP:n näyttämönä toimivan klassikkoradan kunto hätkähdytti viisinkertaista maailmanmestaria kisaviikonlopun ensimmäisissä harjoituksissa.

Hamilton valitti radan olleen niin töyssyinen, ettei hän selvinnyt sessiosta ilman rankkaa päänsärkyä ja pahoinvointia.

– Se oli aika hurjaa. Olen varma, että he tekevät muutoksia tulevaisuudessa, mutta meidän on ajettava nyt vain sen läpi. Kaikki ovat samassa veneessä, brittitähti harmitteli Crash.net-sivuston haastattelussa.

[readmore from=”yhdysvaltain gp”]

Eräs seikka Mercedes-staraa kuitenkin mietitytti – Ferrarin Sebastian Vettel ja Charles Leclerc näyttivät kuin liitelevän töyssyjen läpi ilman kummempia ongelmia.

– Kun katsoo ohjaamokuvia, Ferrarit vain purjehtivat läpi. En tiedä, onko heillä korkeamman aerodynamiikan säädöt tai pehmeämpi jousitus. En ole varma, mistä on kyse, Hamilton pohdiskeli.

– Meidän on vain siedettävä tämä. Jatkamme töitä asian parissa. Ehkä minun on laitettava tyyny penkkiini tai jotain, mestarikuski letkautti.

Lähde: Crash.net