Englantilaisen jalkapallon legenda Gary Lineker peräänkuuluttaa tuoreelle kuusinkertaiselle F1-mestarille Lewis Hamiltonille ritarin arvonimeä.

Iso-Britannian suurimmat ja menestyneimmät urheilutähdet saattavat saada usein ritarin tunnustuksen maan kuninkaallisilta.

Kunnioitettu arvonimi puuttuu vielä Mercedeksen F1-tähdeltä Hamiltonilta. Englannin jalkapallomaajoukkueen historian kolmanneksi parhaan maalintekijän mielestä kyseinen vääryys tulisi korjata ensitilassa.

– On oikeastaan erikoista, ettei häntä ole jo lyöty ritariksi. Varsinkin, kun ajatellaan ketä kaikkia on kunnioitettu urheilun saralla. Lewis Hamiltonia voidaan pitää maamme kaikkien aikojen suurimpana urheilijana, Lineker linjasi.

Gary Lineker 💙💛

@GaryLineker
It’s actually extraordinary that he’s not already been knighted, especially when you consider some of those who have been honoured in sport. @LewisHamilton is arguably our greatest ever sportsperson.

Peter Hain

@PeterHain
Call on ⁦@BorisJohnson@NickyMorgan01⁩ to Knight Formula One Champion ⁦⁦@LewisHamilton⁩ ⁦@F1⁩ ⁦@motorsportuk⁩ ⁦@DCMS⁩ ⁦@HillF1⁩ ⁦@GaryLineker⁩ ⁦@tom_watson⁩ ⁦@tammyabraham⁩ ⁦@sterling7sputniknews.com/sport/20191105…