Rallin MM-sarjan kolmas kilpailu Korsikalla on tarjonnut jännittäviä tilanteita jo ensimmäisillä erikoiskokeilla.

Kahden EK:n jälkeen rallia johtaa Toyotan Ott Tänak 0,6 sekunnin erolla M-Sportn Elfyn Evansiin. Kärkiajan tykitti toinen japanilaistallin kuljettaja, Kris Meeke, joka menetti kuitenkin pelin jo avauserikoiskokeella rengasrikon vuoksi. 50 sekunnin aikahävikki on pudottanut hänet kauaksi kärkisijoista.

Draamaa ovat tarjonneet myös kotiyleisön suosikit, Sebastienit Ogier ja Loeb. Citroen-kuski Ogier teki ajovirheen avauserikoiskokeella menettäen yli kymmenen sekuntia. Kokonaistilanteessa hän on kahdeksas.

Loeb puolestaan rikkoi autonsa, ja jousitusvaurion myötä Hyundaille siirtynyt rallilegenda menetti aikaa yli kaksi minuuttia.

Suomalaiset ovat sijoilla 5-7 järjestyksessä Esapekka Lappi, Teemu Suninen ja Jari-Matti Latvala.