F1-asiantuntijat laittoivat kaikki Michael Schumacherin kilpa-autot paremmuusjärjestykseen – kärhämää parista valinnasta

© Kuva: Getty Images

Michael Schumacher kisasi komealla F1-urallaan kaikkiaan 20 eri kilpurilla. Autosportin asiantuntijat niputtivat autot paremmuusjärjestykseen, joskaan ei ilman pientä nahistelua.

Brittilehden toimittajat Glenn Freeman, Edd Straw ja Kevin Turner suorittivat haastavan urakan sijoittamalla jokaisen auton yksitellen fläppitaululle allekkain, parhaan auton sijaitessa listan yläosassa.

Taistelua syntyi jo ensimmäisen auton kohdalla. Schumacher ajoi kauden 1991 Jordanilla vain yhden kisan, mutta Straw oli sijoittamassa sitä aluksi kaiken voittaneen kauden 2004 Ferrarin edelle. Auton sijoituksesta listalla käytiin taistelua läpi videon.

Vaikean loppusijoituskohteen tuottivat myös kauden 1994 Benetton ja 2003 Ferrari.

Lopulta listasta muodostui melkoisen osuva. Liikaa spoilereita jakamatta Ferrarin eri mestaruusautot dominoivat luonnollisesti listaa. Mielenkiintoisen selvitystyön ja lopputuleman pääsee näkemään alta tai tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.