F1-tallipomo puolusteli tallin omistajan pojan palkkaamista – ”Näemme hänessä valtavaa potentiaalia”

© Kuva: Getty Images

Force Indian tallipäällikkö Otmar Szafnauer vakuutti pitävänsä Lance Strollia erittäin lupaavana kuljettajana.

F1-piirejä on puhuttanut kanadalaiskuskin pohattaisän Lawrence Strollin johtaman sijoittajaryhmän kaupat Force Indian tallista.

Kaupan odotettiin johtavan Strollin sopimukseen Force Indian kanssa. Asia kävi käytännössä varmaksi Williamsin tallin palkattua Robert Kubican ja George Russellin Strollin ja Sirotkinin tilalle.

Perjantaina Strollin siirto sai myös virallisen vahvistuksen. Kanadalaisen tallitoverina ajaa ensi vuonna meksikolainen Sergio Perez.

Vaikka nuorukaista onkin haukuttu moneen otteeseen ”maksukuskiksi”, vakuuttaa Force India -jehu Szafnauer uudella kuljettajallaan olevan selkeää potentiaalia.

– Lancen tulo talliin antaa meille jännittävän sekotuksen nuoruutta, lahjakkuutta ja kokemusta. Lance on vain 20 ja hänellä on jo kaksi vuotta F1-kokemusta vyöllään palkintosijan ja eturivin starttipaikan lisäksi, Szafnauer puolusteli Motorsport Weekin haastattelussa.

– Näemme valtavaa potentiaalia Lancessa ja uskomme voivamme luoda ympäristön, jossa hän voi menestyä. Tallimme on nauttinut suurta menestystä nuorten lahjakkuuksien kasvattamisessa ja koulimisessa, tallipamppu perusteli.

Lähde: Motorsport Week


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.