McLarenin uusi tallipäällikkö kertoi pitäneensä Fernando Alonson vauhtia tallin vaihtelevasti tällä kaudella toimineella MCL33-kilpurilla suorastaan ”uskomattomana” Singaporen kisaviikonloppuna.

Brittitallin kausi on ollut vaikea. Alonso ja tallitoverinsa Stoffel Vandoorne ovat olleet useaan otteeseen vaikeuksissa keskikastin haastajiensa päihittäessä taistelussa pistesijoista.

Tallin MCL33-auton suorituskyky on ollut hyvin vaihtelevaa kisasta toiseen. Singaporessa se kuitenkin yllätti suuresti niin faneja kuin McLarenin omaa miehistöäkin.

Alonson vauhti oli viime sunnuntain kisassa todella väkevää. Espanjalainen ajoi maaliin seitsemäntenä ja kellotti papaijanoranssilla kilpurillaan jopa uuden Marina Bayn radan kierrosennätyksen.

– Automme esitteli loistavaa vauhtia kisassa. Aivan rehellisesti sanottuna Fernandon vauhti oli varsin uskomatonta kisan aikana, tallipomo de Ferran hehkutti Checkered Flagille.

– Yhdessä kohdassa meillä oli kisan nopein kierros, joka on upea palkinto kaikesta tästä kovasta työstä, jota tehdään kulissien takana täällä radan varrella ja tehtaallamme, jenkkikonkari kiitteli.

Lähde: Checkered Flag