F1-sarjan hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton ei usko rengastaktikoinnin pelastavan Venäjän GP:tä tylsältä kilpailulta.

Mutkikkaista käännöksistä ja katuosuuksista koostuvan Sotshin Autodromin rakenne on johtanut valitettavan usein tylsiin kilpailuihin.

Venäjän osakilpailujen tulokset ovat ratkenneet miltei kokonaan aika-ajoissa, sillä radan vaikea pohjaratkaisu tekee vastustajien haastamisesta ja ohittamisesta todella hankalaa.

Pirellin pehmeiden renkaiden on havaittu myös kuluvan nopeasti radalla. Tämän vuoksi odotettavissa on myös varsin jännitysvapaata renkaiden säästelyä.

Hamilton ei usko edes muista poikkeavan rengasstrategian auttavan kyseiseen pulmaan. Brittitähti varoittaa faneja haukotuksia aiheuttavasta kisasta.

– Valitettavasti tulossa on varmaankin yhden varikkopysähdyksen kisa, joka tarkoittaa sitä, että se on tylsä faneille. Tiedän aina heti, jos kisasta on tulossa tylsä, kun radalla on niin vaikea seurata [toista autoa], Mercedes-kuski manasi Racefansin haastattelussa.

Lähde: Racefans