Rallitähti Mads Östberg palaa kahden Fordin vuoden jälkeen Citroenin palkkalistoille. Viime kaudella 2015 ranskalaistallille ajanut norjalainen palaa Citroenin riveihin ottaakseen osaa Ruotsin MM-ralliin.

Östbergin pesti tuli monille yllätyksenä. Miehen siirto Citroenille Kris Meeken ja Sebastien Loebin tallikaveriksi paljastettiin torstaina Birminghamissa Autosportin kansainvälisessä autotapahtumassa.

Viime vuoden oman yksityistallinsa nimissä ajanut norjalainen myönsi hämmästyneen itsekin pikaisesta tarjouksesta.

– Olen itsekin hieman yllättynyt. Olen todella iloinen tästä kunniasta päästä osaksi tiimiä Ruotsin rallissa. Se on yksi lempikisoistani, ja olen ollut siellä palkintokorokkeella monesti. Katsotaan, mitä siellä tapahtuu, Östberg tunnelmoi Autosportin haastattelussa.

Norjalaiskuski ajaa Ruotsissa Citroenin kolmatta C3-kilpuria. Tällä hetkellä Östbergille ei ole kaavailtu enempää vastuita. Kokenut kuski tiedostaa kuitenkin sen, kuinka hyvä tilaisuus hänellä on nyt käsissään.

– Tämä on loistava tiimi. Olen tehnyt tallille töitä ennenkin, ja tunnen heidän tavoitteensa. Voimme saavuttaa yhdessä hienoja asioita. Tunnen oloni erittäin motivoituneeksi. Toivottavasti yllämme hyviin suorituksiin ja ansaitsen muutamia näytön paikkoja lisää, Östberg haaveili.