Itä-Savo kertoo verkkosivuillaan Juho Hännisen jatkavan Toyotan riveissä myös tulevalla kaudella, vaikka suomalainen kisakuskin paikkansa tallissa menettikin.

Toyota hyökkäät ulevaan rallikauteen kuskikolmikolla Jari-Matti Latvala, Esapekka Lappi ja Ott Tänak. Viime kaudella täysin sinivalkoisin kuljettajin esiintynyt talli nappasi virolaisen Tänakin riveihinsä Fordeja ajattavalta M-Sportilta. Samalla parhaimmillaan Suomen MM-rallisssa kolmanneksi sijoittunut Hänninen joutui väistymään. MM-pisteissä Hänninen ylsi sijalle yhdeksän.

Hänninen jatkaa kuitenkin edelleen tallin kuljettajana.

– On sovittu, että ajan edelleen testejä tallille. Lähinnä kehitystestejä, joten määrällisesti niitä ei hirveästi tule. Se on kuitenkin varmaa, että enemmän tulee tänä vuonna oltua kotona, Hänninen kertoo Itä-Savolle.

Näillä näkymin Hännistä ei tällä kaudella rallikilpailuissa tositoimissa nähdä, mutta tilaisuuden tarjoutuessa hän on valmis vastaamaan huutoon.

– Tuurauksista ei olla puhuttu, mutta yleisesti ottaen on tietenkin paras vaihtoehto olla mukana tallin touhuissa, jos ajokomennus sattuu tulemaan.

– Tykkään testaamisesta. Kun tallipaikkoja ei ole tarjolla, niin testikuskina oleminen on seuraavaksi parasta jos haluaa olla mukana rallissa.

Itä-Savon alkuperäinen juttu.