Rallin osakilpailuvoittaja ja entinen tehdaskuljettaja Mads Östberg myöntää etsivänsä tällä hetkellä suuntaa ralliuralleen. Norjalainen pitää WRC-uran jäädyttämistä ainakin toistaiseksi tällä hetkellä oikeana vaihtoehtona.

Citroenin ja M-Sportin Fordeja tehdaskuljettajan statuksella aiemmin kuljettanut Östberg kisasi päättyneellä kaudella yksityistallin Ford Fiestalla. Tulokset jäivät laihoiksi, parhaaksi sijoitukseksi jäivät kaksi seitsemättä sijaa.

Östberg kertoo motorsport-news.comille uusien WRC-autojen hinnan yllättäneen hänet. Nyt norjalainen miettii rallitulevaisuutensa turvaamista, jopa kaluston pakkomyymisen kustannuksella.

– Ovet ensi kautta ajatellen ovat auki kaikkiin suuntiin. Mutta tiedän jo nyt, että en osallistu Monte Carlon ralliin ensi vuonna. En vielä tiedä, millä autolla kauteni Ruotsissa avaan, Östberg toteaa.

Tämän kauden menopeli on asetettu myyntiin reilun puolen miljoonan euron myyntihintaan.

– Olen valmis kisaamaan lähes millä tahansa kalustolla, kunhan voin vain menestyä. Siirto alemmas WRC2-luokkaan on myös mahdollista, mutta siinä tapauksessa minun pitäisi dominoida sarjaa, Östberg tuumaa.