Renault tiedotti lauantaina, että tallissa kolme vuotta ajanut Jolyon Palmer ei aja enää Renaultilla Japanin GP:n jälkeen. Ensi kaudeksi lainasopimuksella Renaultille siirtyvä Carlos Sainz korvaa jo kahden viikon päästä ajettavassa Austinin GP:ssä Palmerin ranskalaistallissa.

Palmer suhtautui haikein mielin lähtöönsä.

– Tämä oli kummallinen viikonloppu tietäen, että tämä on viimeinen viikonloppuni tallissa. Olen ollut osa tallia kolme vuotta ja olisin enemmän kuin mielelläni matkannut heidän mukanaan Austiniin, Palmer totesi f1.comin mukaan.

– Olisin mielelläni ajanut kauden loppuun ja viimeistellyt työn, jonka aloitin. Stressitasoni ovat olleet erittäin korkeat tällä kaudella. Kausi on ollut hyvin raskas, kun paineet ovat kasvaneet sitä mukaan, kun emme ole suorittaneet odotusten mukaisesti. Olisin silti halunnut ajaa kauden loppuun asti