Toyotan Juho Hänninen on ollut viime aikoina Suomen ykköskuski MM-sarjassa puhtaasti tulosten perusteella. Argentiinasta huhtikuun lopussa alkanut mainio pisteputki jatkui jälleen viikonloppuna, jolloin Hänninen ajoi Espanjassa neljänneksi.

Suomalaisen kommenteista näkee, että nyt itseluottamus on tapissa.

– Olen erittäin tyytyväinen tähän tulokseen. Eilinen ja tämänpäiväinen (lauantai ja sunnuntai) olivat kaksi nautinnollisinta ajopäivää, joita olen koskaan kokenut. Asfaltilla meillä on todella hyvä auto, MM-pisteissä seitsemänneksi noussut Toyota-kuski sanoi tiimin virallisilla nettisivuilla.

Argentiinassa ja sitä seuraavassa Portugalin kisassa Hänninen oli seitsemäs, Italiassa kuudes ja Puolassa kymmenes. Jyväskylässä tuli jättipaukku ja kolmas sija, tuon jälkeen hän kaasutti asfaltilla Saksassa neljänneksi ja nyt samalle sijalle Espanjassa.

– Minusta on todella tärkeää nähdä, että voin taistella kärkipään sijoista, vaikka en ole ollut kauaa täällä, Hänninen pyöritteli.

Myös tallipäällikkö Tommi Mäkinen oli tyytyväinen Espanjan kisan tauottua. Hän kiitteli niin kuskinsa kuin tallinsa panosta.

– Olen todella tyytyväinen Juhon tästä tuloksesta. Oli loistavaa nähdä tuloksia, joiden eteen tiimi on tehnyt kovasti töitä.

MM-kausi jatkuu kuun lopussa Walesissa, ja viimeinen kisa ajetaan marraskuun puolessa välissä Australiassa. Hänninen yrittää hakea jatkoa upealle putkelleen.

– Kaikilla kolmella kaverilla oli vaikeaa perjantaina, mutta auton suorituskyky asfaltilla oli fantastinen. Juho on ajautunut todella, todella hyvin, Mäkinen sanoi viitaten myös tiimin muihiin kuskeihin, eli lopulta keskeyttäneisiin Jari-Matti Latvalaan ja Esapekka Lappiin.