Hallitseva maailmanmestari Nico Rosberg pitää Valtteri Bottasta täydellisenä korvaajana itselleen. Rosberg lopetti Mercedeksellä mestaruutensa jälkeen, tilalle tuli Bottas.

Bottas on sopeutunut erinomaisesti Mercedekselle, hän voitti Venäjällä ja Itävallassa, ja on yhä mestaruustaistelussa Sebastian Vettelin ja Lewis Hamiltonin kanssa.

– Olen todella vakuuttunut hänen suorituksistaan. Hän on mentaalisesti aika täydellinen kuljettaja. Bottas pystyy keskittymään upeasti vain omaan tekemiseensä. Hän on erittäin tasainen ja erittäin nopea, Rosberg kehuu Auto Bildillä.

Vaikka Ferrarin Sebastian Vettelillä onkin pieni etu MM-taistelussa, Rosberg uskoo Mercedeksen olevan vahva loppukaudella. Ja siihen on myös hyvät perustelut.

– Minä lähdin, ja sitten tulivat vielä uudet säännöt. Se ei tehnyt tilannetta helpoksi Mercedekselle. Minulla ei ole mitään Ferraria vastaan, mutta he pääsivät aloittamaan kauden paljon stabiilimmasta tilanteesta ja heidän autonsakin oli valmis aikaisemmin. Se oli alkukaudella heidän etunsa. Mercedes on loppukaudesta takuulla erittäin vahva auto, maailmanmestari ennustaa.