Entinen F1-kuljettaja Mark Webber otti kantaa Fernando Alonson ja McLarenin vaikeaan alkukauteen.

Espanjalaiskuljettajalla on vielä pistetili avaamatta tämän kauden F1:ssä.

Webberiltä löytyi sympatiaa espanjalaiskuskia kohtaan.

– Kuljettajien ura kulkee sykleissä. Joskus voit löytää itsesi tallista, joka kamppailee kestävyyden ja suorituskyvyn kanssa. Alonso on valitettavasti tällä hetkellä siinä tilanteessa, Webber kertoi Yahoo7:lle.

– Se, että hänen tasoinen kuljettaja on tässä tilanteessa, on suorastaan rikollista mutta sille ei mahda mitään.

Webber korostaa, että espanjalaisen ajotaidot eivät ole hävinneet mihinkään.

– Tämän kauden tapahtumat eivät ole olleet hänen kontrolloitavissa. Hänen pitää vain jatkaa nöyrästi työntekoa. Hän olisi palkintopallilla jatkuvasti, mikäli hänellä olisi kilpailukykyinen auto. Hän ei ole menettänyt ajotaitojaan yhdessä yössä. Hän on suorittanut loistavasti tällä kaudella todella keskinkertaisella autolla.