Haasin F1-tiimi on kiinnittänyt 19-vuotiaan intialaisen Arjun Mainin kehityskuljettajakseen vuotta nuoremman amerikkalaisen Santino Ferruccin rinnalle.

Maini ajaa GP3:ssä tällä kaudella Jenzer Motorsportin tiimissä. Viime kaudella hän ajoi sarjassa 14 kilpailua kaikkiaan 18:sta.

Vaikka neljä ensimmäistä kilpailua jäi väliin, hän sijoittui loppupisteissä kymmenenneksi. Hungaroringillä hän oli viime kaudella kakkonen.

– On iso kunnia päästä osaksi Manorin kehitysohjelmaa, Maini sanoi F1i.comille.

– Koko kilpaurani ajan tähtäimessä on ollut F1-paikka. Tämä hieno tilaisuus on upea askle kohti sitä unelmaa. Olen todella innokas oppimaan uutta sekä ymmärtämään, kuinka F1-tiimi toimii. Voin varmasti käyttää kaikkea oppimaani heti hyväksi GP3:ssa.

Molemmat Haasin suojatit tulevat olemaan mukana sekä kilpailuissa että testeissä, lisäksi heille on tarjolla hommia simulaattorissa.

– Tiimimme kasvaa ja kehittyy koko ajan, meidän on ajateltava myös tulevaisuuttamme ja kehitettävä näitä potentiaalisia talentteja. Arjun ajoi katingia loistavasti, ja on sen jälkeen sopeutunut eri formulaluokkiin erinomaisesti. Pidämme hänen kehitystään GP3:ssa erittäin tarkasti silmällä, Haasin tallipäällikkö Günther Steiner sanoo.