Fernando Alonso oli erittäin tyytyväinen seitsemänteen sijaan lopputuloksissa. Se on sama sijoitus, josta McLaren-konkari Unkarissa starttasikin.

– Olin seitsemäs kisassa ja itse asiassa koko viikonloppuna. Kisa oli katsojien kannalta vähän tylsä – vain Jenson [tallikaveri Button] taisi öljyongelman takia keskeyttää – mutta meille tämä kisa oli kuitenkin hyvä ja hyvillä pisteillä, Alonso fiilisteli ESPN:n mukaan.

– Saimme hyvän startin ja onnistuimme tekemään suunnitellun monta kierrosta superpehmeillä renkailla ja myös pehmeillä. Olen onnellinen ollessani ”paras muista”, koska Mercedes, Red Bull ja Ferrari ovat niin valtavasti muita edellä.

Monacossa McLaren tosin ajoi viidenneksi.

– Mutta silloin olimme vähän onnekkaita, joten minusta tämä oli paras vuoden paras viikonloppu vauhtimme puolesta alusta loppuun.