Vuosina 2008-2011 saksalaiskuljettaja Sebastian Vettelin kuntovalmentajana työskennellyt Tommi Pärmäkoski uskoo ex-suojattinsa voittavan alkavalla kaudella Ferrari-tallin sisäisen taistelun Kimi Räikköstä vastaan.

– Jos Kimillä lähtee alkukaudella homma kulkemaan, niin (tallikaverien välillä) tulee tiukka taisto. Uskon kuitenkin, että Sebastian on niin äärettömän kilpailuhenkinen ja tekee kaikkensa sen eteen, että auto toimii ja haluaa viedä koko prosessia eteenpäin. Sen verran pitkässä juoksussa käännyn hitusen verran Sebastianin suuntaan, suomalaisvalmentaja arvelee SuomiF1-sivuston haastattelussa.

Pärmäkoski toivoo, että Ferrari ottaisi tänä vuonna Mercedeksen etumatkaa kiinni.

– Uskon Ferrariin ja toivon sydämestäni, että he saisivat Mercedeksen ylivaltaa kiinni. Viime kausi antoi aika paljon pohjaa ja uskon, että sen eteen tehdään Maranellossa aivan hirveästi töitä sen eteen, että on kilpailukykyinen kalusto.

Pärmäkosken laajempi haastattelu julkaistaan huomenna SuomiF1-sivustolla.

Christos Zavros
Twitter: @CZavros