Lotus-talli ei ole jäänyt surkuttelemaan nykyisen kuljettajansa Romain Grosjeanin tulevaa tallivaihtoa.

Ranskalaiskuski jättää Enstonessa majaansa pitävän tiimin ensimmäistä kertaa urallaan siirtyessään uuden Haas-tallin pilotiksi. Lotus on ilmoittanut jatkavansa toisen tämän kauden kilpakuskin Pastor Maldonadon sopimusta myös ensi kaudeksi, mutta tallin apulaistallipäällikkö Federico Gastaldin mukaan toisen kisakuskin paikan täyttämisen suhteen ei ole kiirettä.

– Pastor on vahvistettu toiseksi kuskiksemme ja toiselle paikalle meillä on tarjolla pari maukasta vaihtoehtoa. Teemme kovasti töitä, jotta saamme mieleisemme lopputuloksen, Gastaldi toteaa F1-sarjan verkkosivuilla.

Lotus muuttuu ensi kaudeksi Renault’n tehdastiimiksi, joten tallista tulee huomattavasti tämänkautista vakaampi työympäristö. Huolimatta suurista taloudellisista ongelmista ovat Grosjean ja Maldonado onnistuneet kerryttämään tallin pistesaraketta 60:lla tämän kauden osalta.

– Tällä hetkellä käynnissä on lukuisia keskusteluja lukuisissa paikoissa. Jossain vaiheessa meillä on toivottavasti jotain ilmoitettavaa, Gastaldi suostuu paljastamaan.

– Tässä vaiheessa voin vain todeta julkisesti, että minä en ole ajamassa autoa ensi vuonna, Gastaldi vitsailee.