1980-luvulla Ferrarilla ajanut Rene Arnoux arvioi, että talli joutuu odottamaan vielä hetken ennen kuin se voi toivoa osallistuvansa jälleen mestaruuskamppailuun.

Heikosta tulostasosta kärsinyttä Scuderiaa on pyyhkinyt viimeisen vuoden aikana nk. iso luuta, minkä myötä monia keskeisiä hahmoja on lähtenyt organisaatiosta ja uusia tullut tilalle. Vielä huhtikuussa tallipäällikkönä toimi Stefano Domenicali, mutta hänellä on tehtävässä jo kaksi seuraajaa: viimeisimpänä Maurizio Arrivabene.

– Ferrari tarvitsi muutosta ja olen iloinen Maurizio Arrivabenen puolesta, jolla oli hieno ura Philip Morrisilla, Arnoux sanoi Ferrari.comille.

– Hän on hyvin ammattimainen ja tunnen hänet hyvin. Hän tietää tarkalleen, mikä tekee tiimistä kilpailukykyisen; yhdellä insinöörillä ei pärjää. Täytyy olla insinööri vaihdelaatikkoa varten, insinööri moottoria varten, insinööri aerodynamiikkaa varten ja vielä insinööri elektroniikkaa varten. Sitten nämä kaikki osat on saatava toimimaan yhdessä parhaan tuloksen tuottamiseksi.

Pois tallista lähti myös Fernando Alonso, jonka tilalle Kimi Räikkösen tallikaveriksi tuli nelinkertainen mestari Sebastian Vettel.

– Sebastian Vettel on hieno kuljettaja, me tiedämme sen, hän on jo voittanut mestaruuksia ja hän ajaa erittäin korkealla tasolla, ranskalainen totesi.

– On oltava hiukan kärsivällinen ja kunhan Maurizio on saanut tiimin rakennettua teknisestä näkökulmasta olen varma, että tulokset tulevat sen myötä ja talli pystyy jälleen taistelemaan mestaruuksista.