Eilen laajalti raportoitu uutinen HRT:n siirtymisestä uusille omistajille nimellä Scorpion Racing on saanut vahvistuksen Bernie Ecclestonelta.

F1-pomo kommentoi suunnitelmia seuraavasti uutistoimisto Press Associationille:

– Olen jutellut heidän [sijoittajaryhmä] kanssaan ja sanonut, että heidän on otettava yhteyttä FIA:aan ja pyydettävä osallistumislupaa.

– He haluavat ostaa joka palan HRT:stä, perustaa yrityksen ja anoa osallistumista, mutta henkilökohtaisesti en usko sen tapahtuvan [tänä vuonna]. Se on hiukan liian myöhäistä. Ehkä he voisivat tehdä sen ensi vuonna.

Huomioiden Ecclestonen tyypillisesti moniselitteisen lausuntotyylin sekä oletetun toiveen saada talli sarjaan, kommentti voidaan tulkita hoputuksena sijoittajille. Suunnitelmat alkavalla kaudella potentiaalisesti käytettävästä autosta ovat jo raporttien mukaan olemassa.