Ruotsin tulevaisuuden formulalupaus Marcus Ericsson lupaa, että tällä kaudella taistellaan mestaruudesta GP2-sarjassa. 21-vuotiasta on kehuttu poikkeuslahjakkuutena, mutta tähän asti kaikkein kovimmat tulokset ovat vielä antaneet odottaa itseään.

– Nyt kaikki GP2:ssa tietävät, että minä tulen olemaan kärjessä, hän sanoo Aftonbladetille.

– Kisasimulaatiot ovat vaikuttaneet todella hyviltä. Me olemme todella vahvoja, ei ole montaa tallia, jotka pääsevät meidän lähellemme.

Ruotsalainen uskoo, että keskikastin sijoitukset eivät enää tällä kaudella jatku.

– Olen vakiinnuttanut asemani GP2:ssa ja pystyn taistelemaan vakavasti kärjessä. Lähes kaikki kärkitallit antoivat kuulla itsestään, mikä oli todella imartelevaa, mutta iSport on voittanut mestaruuksia aiemmin ja minulla on hyvä suhde talliin ja insinööreihin. Se on ratkaisevaa kilpa-ajossa, Ericsson uskoo.