Turkin kisaviikonlopun kolmannet harjoitukset saatiin päätökseen lauantaipäivällä. Sessiota varjosti heikot rataolosuhteet, eikä radalla päästy ajamaan ollenkaan kuivan kelin renkailla.

Session nopein oli Alpha Taurin Pierre Gasly. Eilen tasapaino-ongelmista kärsinyt ranskalainen ajoi Max Verstappenin edelle reilun kymmenyksen verran. Tallikaveri Sergio Perez oli kolmas.

Mercedeksen sessio oli vaikea. Rangaistuksen huomiseen kilpailuun ottanut Lewis Hamilton ei paljon aikaa radalla viettänyt ja oli vasta sijalla 18. Valtteri Bottas löytyi puolestaan yhdeksänneltä sijalta.

Kimi Räikkönen oli suomalaiskuskeista korkeammalla yltäen lopulta seitsemänneksi. Suomalaisella oli kuitenkin läheltä piti -tilanne session lopussa. Talli päästi miehen varikkopilttuusta väärään aikaan, mikä johti melkein kolariin Haasin Mick Schumacherin kanssa. Talli joutuu tuomariston kuultavaksi session jälkeen.

Harjoituksissa nähtiin myös yksi keskeytys, kun George Russell parkkeerasi auton hietikolle ensimmäisellä kierroksellaan. Auto jäi jumiin ja brittikuskin harjoitukset olivat siinä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Formula 1

@F1
Here's how the final practice session played out...

So what do you think ahead of qualifying? 🤔

#TurkishGP 🇹🇷 #F1