Valtteri Bottas on voittanut Turkin osakilpailun. Voitto on 32-vuotiaalle kauden ensimmäinen sekä uran 10. Suomalaisen ajo oli loistava. Bottas ajoi virheettömästi, piti Max Verstappenin kaukana takanaan ja ohitti Charles Leclercin radalla tyylikkäästi. Kaiken lisäksi nimiin kirjattiin myös kilpailun nopein kierros.

Red Bull -kuljettajat ajoivat itsensä kärkikolmikkoon. Max Verstappen oli toinen ja Sergio Perez kolmas. Ferrarin Leclerc oli neljäs.

Lähes koko kilpailun samalla rengassetillä ajanut Lewis Hamilton oli vasta viides. Brittikuljettaja olisi halunnut jatkaa koko kilpailun ilman pysähdystä, mutta talli päätti toisin. Tämä sai hallitsevan maailmanmestarin raivoamaan, sillä Verstappen nousi MM-taiston kärkeen.

Kimi Räikkönen ei yltänyt pisteille, vaan oli lopulta 12, juuri tallikaverinsa takana. Kilpailun kuljettajaksi valittiin Ferrarin Carlos Sainz, joka nousi pisteille toiseksi viimeisestä lähtöruudusta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Formula 1

@F1
VALTTERI BOTTAS TAKES THE 🏁

He converts pole position into his first win of 2021!

Max Verstappen (P2) and Sergio Perez (P3) complete the podium

#TurkishGP 🇹🇷 #F1