Toro Rosso palkintokorokkeelle Saksassa – Verstappen voittoon, Vetteliltä huima nousu

© Kuva: Getty Images

Liukkaassa kelissä ajettu Saksan GP tarjosi suuria yllätyksiä. Red Bullin Max Verstappenin voittoa pystyttiin povata, mutta toiseksi teki maagisen nousu Ferrarin Sebastian Vettel. Saksalainen nousi kotikisassaan viimeisestä lähtöruudusta toiseksi korkeimmalle korokkeelle. Kolmannen sijan nappasi suuren yllätyksen järjestänyt Toro Rosson Daniil Kvjat.

Sade ja liukkaus aiheutti paljon ongelmia kuljettajille. MM-taistossa tiiviimmin mukana olevat Mercedes-kuskit Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton jäivät ilman pisteitä. Hamilton ajoi kertaalleen ulos viimeisessä mutkassa törmäten seinään. Lisäksi brittikuski pyörähti kertaalleen ykkösmutkassa, jossa myös Bottas ajoi ulos törmäten vauhdilla seinään.

Hamilton oli lopulta kilpailussa yhdestoista, kun maaliin selvisi 13 kuljettajaa.

Useampi kuski kävi vuorollaan radan ulkopuolella viimeisessä mutkassa. Seinään asti mutkassa ehtivät Hamiltonin lisäksi Charles Leclerc ja Nico Hülkenberg. Kolmikosta vain Hamilton selvisi törmäyksestä ilman keskeytystä.

Myös Kimi Räikkönen seikkaili kertaalleen soralle viimeisessä mutkassa. Räikkönen oli kisassa jo parhaimmillaan kolmantena ensimmäisellä kierroksella, mutta sijoittui lopulta seitsemänneksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.