Ferrarin uusi aikakausi tallipäällikkö Frederic Vasseurin alla ei ole alkanut ruusuisesti. Moottoriongelmat synkistivät tallin avausta Bahrainissa, eikä vauhti ole ollut kohdallaan Jeddassa tai Australiassa.

Tämä tuntuu käyvän eritoten tallin tähtikuljettaja Charles Leclercin päälle. Monacolainen ei piilottele haluaan nousta mestariksi, mutta tämän hetken suoritukset puoltavat vielä pitkää odotusta.

Tunteet kuohuivat yli aika-ajon jälkeen. Leclerc jäi vasta ruutuun seitsemän päättäen ajaa nopean kierroksensa vain yhden valmistelukierroksen jälkeen. Samalla edessä ajanut Carlos Sainz päätti odottaa omaa suoritustaan kierroksen verran.

Tämä kuitenkin vaihdatti kaksikon paikat radalla. Sainzin oli määrä antaa vetoapua takana ajavalle Leclercille, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Leclerc ohitti tallitoverinsa jo ensimmäisellä sektorilla, mikä tuntui ärsyttävän häntä. Sainz oli lopulta monacolaista parempi sijoittuen viidenneksi.

Leclerc antoi tunteensa kuulua session jälkeen.

– Tuo oli ihan paska kierros. Valmistelu ei sujunut, Leclerc aloitti.

– Suuret kiitokset Carlokselle vetoavusta mutkissa kolme ja neljä. Sain hurjasti vauhtia, mikä on aina mukavaa, monacolainen tivasi sarkastisella äänensävyllä.

Kaksikko nähtiin keskustelemassa kiivaasti myös session jälkeen. Sainz oli vastaanottavana osapuolena Leclercin tilittäessä tilanteesta.