Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner uskoo, että tulevan viikonlopun Ranskan GP:n voittotaisto saattaa olla jopa kolmen tallin kauppa.

Hopeanuolet ovat pikku hiljaa hinanneet itseään lähemmäs kärkeä ja autoa alkukauden vaivanneet pomppimisongelmatkin ovat vähentyneet selkeästi.

Horner sanoo Paul Ricardin vauhdikkaan ja sulavan baanan tarjoavan Mercedekselle mahdollisuudet jopa kirkkaimman kärjen haastamiseen.

– Odotamme heidän olevan nopeita Paul Ricardilla. He ovat väläytelleet vauhtiaan ja ovat taistossa tai ainakin lähellä, sanoo Horner RaceFansin mukaan.

– Kaksi edellistä kisaa ovat olleet melko hyviä heiltä. Pomppimisesta ei ole ollut jälkeäkään, joten he näyttävät hiljalleen palaavan takaisin peliin.

Red Bull -pomo ei edelleenkään uskalla laskea hopeanuolia pelistä pois. Britti sanoo heidän voivan olla vielä kovia haastajia, mikäli seuraavat kehityspalikat napsahtavat nappiin.

– He napsivat tasaisesti pisteitä. Joskus useampi auto taistossa voi olla huono asia, mutta faneille se on mahtavaa, että kuusi autoa taistelevat voitosta, sanoi Horner.

Moottorit lyödään käyntiin Ranskan Paul Ricardilla perjantaina klo 14:55 Suomen aikaa alkavilla ensimmäisillä harjoituksilla. Koko viikonlopun aikataulun näet tästä.