Hallitseva maailmanmestari Max Verstappen ei saanut toivottua aloitusta Miamin kisaviikonlopulle. Täysin uusi rata vaatii kuljettajilta paljon kierroksia, jotta rataan tottuu. Verstappenin epäonneksi lukuisat ongelmat pitivät 24-vuotiaan alle 10 kierroksessa kahden session välillä. Verstappen onnistui käymään radalla vain kerran toisessa harjoituksessa.

Red Bull -tallipäällikkö Christian Horner ei säästellyt sanojaan kuljettajansa perjantaista. Britti paljastaa, että Verstappenin autoon tehtiin rutkasti korjauksia perjantaina.

– Hänellä oli järkyttävä päivä. Meillä oli ongelma aamupäivällä, joten jouduimme vaihtamaan vaihdelaatikon sekä jäähdyttimen kaiken varalta, Horner kommentoi Sky Sportsille.

– Sitten hän ajoi ulos varikolta ja välittömästi hydrauliikka petti. Se aiheutti isoa vahinkoa takajarruille. Hän sai ajettua noin viisi kilpailukykyistä kierrosta. Punaiset liput tarkoittivat onneksi sitä, että hän ei menettänyt paljoa ajoaikaa.

– Hän varmasti ajaa normaalia enemmän kierroksia FP3:ssa, jotta hän tottuisi rataan. Katurata tarvitsee paljon harjoittelua, mutta me kaikki tiedämme, kuinka hyvä Max on sopeutumaan.