46 pistettä MM-kärjestä perässä oleva Max Verstappen on tuskaillut Red Bullin uuden auton luotettavuuden kanssa. Hollantilaisen vauhti on ollut hyvää, mutta kaksi keskeytystä uhkaavat vesittää miehen mestaruuspuolustuksen jo alkukaudesta.

Yhdestä voitostaan huolimatta Ferrari sekä erityisesti Charles Leclerc ovat tuntuneet olevan paremmin perillä uusista sääntömuutoksista. Myös Verstappenin talliakaveri Sergio Perez on paljon lähempänä 24-vuotiasta, kuin viime kaudella.

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko paljastaa, että Verstappenilla on ongelmia sopeutua uuden aikakauden autoihin ajotyylinsä takia. Vähemmän downforcea omaavat kilpurit ovat haaste hollantilaiselle hänen aggressiivisen tyylinsä takia.

– Maxilla on vaikeaa. Hän ei ole löytänyt oikeaa balanssia autonsa kanssa, joten hänellä ei ole täyttä luottoa tekemiseensä. Hänen aggressiivinen tyylinsä ei mene yksi yhteen uusien autojen kanssa, Marko kommentoi PlanetF1-sivustolle.

Verstappen on kolmen kilpailun jälkeen MM-pisteissä vasta sijalla kuusi. Miehen 25 pistettä tulivat kaikki voitosta Jeddassa.