Mercedes ei ole vielä päättänyt tulevan kauden toista kuljettajaansa. Lewis Hamiltonin kahden vuoden jatkosopimus julkistettiin aiemmin tänä vuonna, mutta hänen aisaparinsa on vielä mysteeri.

Taistelu käydään Valtteri Bottaksen sekä Williams-kuljettaja George Russellin välillä. Nuori Russell kuuluu Mercedeksen kuljettaja-akatemiaan ja on tyrkyllä olemaan saksalaistallin seuraava supertähti.

Jotkut F1-kuljettajat uskovat, että 23-vuotiaan aika loistaa on jo nyt. Russell on ollut ”jumissa” kolmena F1-kautenaan joukon yhdessä hitaimmassa autossa, mutta silti tulosta on syntynyt, etenkin aika-ajoissa.

– George on todella nopea, eikä hän voi jäädä sinne (Williamsille) pitkäksi aikaa. Hän ansaitsee enemmän. Se, että saako hän paikan Mercedekseltä on heidän asiansa, ei minun, Red Bull -kuski Max Verstappen kommentoi The Race -julkaisulle.

– Olisi hienoa, jos George saisi sen paikan, koska minusta hän ansaitsee sen. Tietysti F1-sarjassa on vaikeaa arvioida kuljettajia eritasoisten autojen takia. Mutta hän suorittaa tasaisesti. Kaiken lisäksi minä olen kilpaillut häntä vastaan pitkään. Tiedän kuinka hyvä George on, Ferrari-tähti Charles Leclerc vastasi The Racen samaan kysymykseen: kenen tulisi ajaa Hamiltonin rinnalla?

– Joten minusta hän ansaitsee sen paikan. Olisi hienoa nähdä niin taitava kuljettaja Mercedeksellä, Monacolainen päättää.