Haasin tallipäällikkö Guenther Steiner sanoo, ettei hänellä ole tarvetta ottaa kuljettajiaan suurempaan puhutteluun, vaikka tulokaskaksikon välillä onkin välillä ollut tiukkoja tilanteita.

Mick Schumacher sekä Nikita Mazepin ovat vääntäneet joukon hännillä toisiaan vastaan todella aggressiivisesti muunmuassa Monacossa, Azerbaidzhanissa ja Ranskassa.

Viime viikonlopun Ranskan GP:n jälkeen ”Pikku-Schumi” totesi, että ehkä hänenkin on otettava pikkuhiljaa kyynerpäät esiin taistelussa tallikaveriaan vastaan.

Kuljettajilla on ollut erimielisyyksiä toistensa tekemisistä, mutta Steiner kertoo, ettei tilanteeseen kannata ainakaan vielä puuttua, sillä se saattaisi vain pahentaa asioita.

– En ole huolissani, aloitti Haas-päällikkö.

– Katsoimme sitä ja puhuimme asiasta Mickin kanssa, johon hän vain totesi sen olleen kovaa kilvanajoa, eikä lainkaan epäreilua, viittasi Steiner viikon takaiseen Ranskan GP:n tilanteeseen.

– Nämä ovat vaikeita tilanteita, koska he ovat aina rinnakkain joukon perällä taistelemassa toisiaan vastaan. Kenen kanssa he ajaisivat sitten kilpaa? Toistensa kanssa tietenkin, koska ei ole ketään muita, tuhahti Steiner.

Italialainen lisäsi loppuun vielä, että heidän kuljettajansa todennäköisesti turhautuisivat hitaaseen työkaluunsa vielä normaaliakin enemmän, mikäli heiltä kiellettäisiin kilvanajaminen toisiaankin vastaan.