Lewis Hamiltonin sopimus Mercedeksellä päättyy kuluvaan kauteen, eikä brittimestari ole vielä päättänyt menestyksekkään uransa jatkosta.

36-vuotias Hamilton kertoi aiemmin, että ensi kaudella voimaan tulevat sääntömuutokset eivät miellytä häntä, joka käynnisti heti jatkokysymyksiä seitsenkertaisen mestarin halusta jatkaa F1-uraansa.

– Minulla ei ole mitään hajua, tulenko voittamaan vai en. Työskentelen kovaa sen saavuttamiseksi, mutta ei se muuttaisi mitään tärkeää elämässäni, pohti Hamilton.

Hamilton on saavuttanut uransa aikana lukuisia ennätyksiä, joista suurinta osaa tuskin kukaan tulee ikinä rikkomaan. Samaa sanottiin tietysti aikanaan myös legendaarisen Michael Schumacherin merkkipaaluista, joista Hamilton on tehnyt paperia.

Hamiltonilla on tällä hetkellä taskussaan esimerkiksi 98 osakilpailuvoittoa ja uskomattomat 100 paalupaikkaa. Miestä itseään ei kuitenkaan ennätykset ja numerot kiinnosta.

– Numerot eivät juurikaan huoleta, sillä enemmän huolettaa se, kuka minä itse olen. Tottakai haluan tänäkin vuonna voittaa mestaruuden, sillä takanani työskentelee valtava tiimi, jotka ovat tekemässä sitä mahdolliseksi, puhui britti.

Hamiltonista puhuttaessa, vieläkin riittää epäilijöitä, joiden mielestä britti olisi voittanut mestaruuksia pelkästään erinomaisten Mercedes-autojen ansiosta.

– Tiedän itse, kuinka kovaa olen työskennellyt tullakseni vahvaksi, jotta en tekisi virheitä. Olen tarttunut jokaiseen mahdollisuuteen, eikä kukaan voi viedä niitä minulta pois, sanoi Hamilton.

– Toivottavasti minulla on enemmän mahdollisuuksia todistaa epäilijöille, kun ajamme enemmän rengas rengasta vasten kilpaa.

– Jatkan taistelua ja kilpailemista. Toivottavasti kaikki näkevät minun tekevän sitä lisää, puhui brittimestari.