McLaren julkisti keskiviikkona heidän toisen kuljettajansa Lando Norrisin jatkosopimuksen. Tuoreen sopimuksen myötä nuori britti jatkaa McLarenilla monivuotisella sopimuksella myös kauden 2022 jälkeen.

Norris on kuulunut McLaren-perheeseen jo vuodesta 2017 lähtien ja ajaa tällä hetkellä jo kolmatta kauttaan kuninkuusluokassa.

McLarenilla katsotaan nyt myös kuljettajakaksikon osalta vakaasti tulevaisuuteen, sillä tallin toinen kuljettaja Daniel Ricciardo paljasti aiemmin jo, että hänen allekirjoitettu sopimus brittitallin kanssa on kolmivuotinen.

Brittitallista ei ainakaan huumorin kukkiminen lopu kesken, sillä tallin molemmat kuljettajat ovat tunnetusti jatkuvasti pilke silmäkulmassa mediankin edessä. McLaren-tallin päällikkö Zak Brown on tyytyväinen tällä hetkellä tallissa vallitsevaan tilanteeseen.

– Kuljettajakaksikkomme varmistus on jälleen yksi signaali McLarenin vakaasta tilasta ja sitoutumisesta tulevaisuuteen. Meidän pitkän ajan suunnitelmamme on edelleen taistella tulevaisuudessa joukon kärjessä, sanoi Brown McLarenin tiedotteessa.

– Lando on yksi F1:n kirkkaimmista lahjakkuuksista ja olemme iloisia voidessamme jatkaa yhteistyötämme.

Norris itse kommentoi myös jatkoaan, eikä pystyisi kuvittelemaankaan ajavansa jossain muussa tallissa, kuin nimenomaan McLarenilla.

– Olen iloinen voidessani jatkaa McLarenilla myös kaudesta 2022 eteenpäin. Olen ollut mukana jo melkein viisi vuotta ja tunnen olevani melko iso osa tätä perhettä. En pysty kuvittelemaankaan, että olisin aloittanut urani seuraavan vaiheen jossain muualla, sanoi Norris.

Lando Norris on aloittanut tämän kauden todella vahvasti ja palkintokaappiinkin tuli täytettä Imolan GP:n kolmannen sijan myötä. Neljän ajetun osakilpailun jälkeen veikeä britti löytyy MM-pisteistä neljänneltä sijalta.