Seitsemän maailmanmestaruutta voittanut Lewis Hamilton valitsi torstain lehdistötilaisuudessa mieluisimman taisteluparinsa F1-uransa ajalta. Brittikuski päätyi sillä hetkellä haastattelupisteellä hänen kanssaan olleeseen Sebastian Vettelin.

Kaksikko taitseli mestaruudesta lähes kahdestaan saksalaisen Ferrari-vuosina 2017 sekä 2018. Molemmilla kerroilla Hamilton vei lopulta selvästikkin pidemmän korren. 36-vuotias uskoo, että kamppailu saksalaisen kanssa on kehittänyt kuskien ystävyyttä.

– Minun ja Sebin kamppailut ovat olleet mieluisimpia urallani tähän pisteeseen asti. Tiedän kuinka vaikeaa on olla tässä tilanteessa missä me molemmat olemme. Tiedän myös ajaneeni upeaa kuljettajaa sekä miestä vastaan, Hamilton kommentoi Motorsport.comin mukaan.

– Hän on nelinkertainen maailmanmestari. Loppujen lopuksi, kun kilpailet loistavaa tallia vastaan, tässä tapauksessa Ferrari, niin se vaatii sinulta paljon, jotta voit pitää keskittymisesi viikonlopusta toiseen.

– Vaikka se oli raskasta meille molemmille, niin uskon sen lopulta syventäneen ystävyyttämme toisiamme kohtaan. Minusta arvostus välillämme on todella suurta.